Elérhetőségek

Ludwig Hidegkonyha

9721 Gencsapáti,
Dózsa György utca 89.
Telefon: +36-94-315-557
E-mail küldése

Hidegkonyha

Kereskedelmi és vendéglátó ipari egységek ellátása hidegkonyhai termékkel (hideg tálak, szendvicsek), valamint magánszemélyek kiszolgálása ezen termékekkel helyben vagy házhoz szállítással.

Minden nap több mint 40 kereskedelmi üzletbe szállítjuk termékeinket.

 

 

A hidegkonyha története röviden

hidegkonyha A hidegkonyha eredete a múlt homályába vész, de az bizonyos, hogy többféle irányzat együttesen határozza meg, hogy mit is nevezünk ma így. A lényege viszont szerepel a nevében: hideg ételek színes-ízes gyűjteménye, aminek már a látványa is előcsalja az éhséget mindenkiből.

A szakértők egyetértenek abban, hogy a hidegkonyhának és a svédasztalnak köze van egymáshoz, méghozzá nem kevés. A tradicionális svéd ünnepi étkezésekkor a házigazda hideg és meleg ételeket halmoz az asztalra, amelyek közül válogathatnak a vendégek; erre gyakorlatilag a mai hidegkonyha elődjeként is tekinthetünk. Svédországban manapság is hagyománya van a hidegkonyhának, így nem véletlen, hogy a legtöbb hidegkonyhai ételeket kínáló vendéglátóhely is náluk található.

Amennyiben szeretne Ön is hidegkonyhai fogásokat kínálni vendégeinek, forduljon hozzánk bizalommal! Akár céges rendezvény, akár családi összejövetel készül, ránk számíthat! Ha kérdése lenne, vagy rendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Hidegtálak készítése rendelésre: klasszikus catering minden vendég örömére!

Egy rendezvény legtöbbször a finom fogásokról is szól, amik felteszik a koronát a programra. Jobban esik a beszélgetés, a programokban való részvétel, ha lehetőség van ízletes finomságokat kóstolni. Üres hassal nem lehet teljesen jól érezni magunkat, de egy gazdag hidegtál már megalapozza a hangulatot.

A hidegtálak készítését rendelésre vállaljuk többféle típusú rendezvényre is cégek, vállalatok részére, illetve magánszemélyek számára is. A megszokott hideg fogások mellett különlegesebb ételeket is tudunk készíteni, ha van rá igény. A hidegtálak készítése rendelésre történik, így időben elkészül az eseményre szánt saláta, karfiol sörtésztában, lazac terrine, csirkemáj parfé, bélszín, waldorf saláta vagy kaviáros tojás. Minden alkalomhoz illik egy ízlésesen összeállított könnyű, mégis laktató hidegtál, ami elnyeri a vendégek tetszését.

Keressen fel minket bizalommal, és tudjon meg mindent a részletekről, kérje hidegtálak készítését rendelésre tőlünk! Vendégeljen meg mindenkit hideg finomságokkal!

 

 

Megbízható cateringet keres? Döntsön a hidegkonyhai ételek rendelése mellett!

hidegkonyhai ételekA finom ételek, vendégváró falatok minden rendezvénynek alapvető részei. A szendvicsek, sütemények, falatkák vagy saláták elkészítés időigényes feladat, amit érdemes egy már a szakmában nevet szerzett catering cég gondjaira bízni. A hidegkonyhai ételek rendelésével hozzánk is fordulhat, ha színvonalas cateringet szeretne biztosítani az ügyfeleinek, illetve a vendégeinek. 

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a vendéglátás területén és fontosnak tartjuk, hogy minden megrendelésünket olyan minőségben készítsük el, mintha csak saját magunknak készítenénk azt.

A hidegkonyhai ételek rendeléséhez nagy választékot biztosítunk attól függően, hogy mit kíván meg az esemény jellege, mit szeretne a vendéglátó az asztalokon látni. A megrendelőink között több tucat kereskedelmi és vendéglátó ipari egység is van, de magánszemélyek megkeresését is örömmel vesszük.

Amennyiben azt szeretné, hogy vendégei finomakat egyenek, rendeljen hidegkonyhai ételeket tőlünk! A megadott elérhetőségeink bármelyikén minden kérdésére válaszolunk!


Kapcsolódó galéria:


««  «  1 2  »  »»
2 oldal, 11 összesen, 10-11

« Vissza az előző oldalra!
Ludwig Hidegkonyha - Magyar