Elérhetőségek

Ludwig Hidegkonyha

9721 Gencsapáti,
Dózsa György utca 89.
Telefon: +36-94-315-557
E-mail küldése

Hidegkonyha

Kereskedelmi és vendéglátó ipari egységek ellátása hidegkonyhai termékkel (hideg tálak, szendvicsek), valamint magánszemélyek kiszolgálása ezen termékekkel helyben vagy házhoz szállítással.

Minden nap több mint 40 kereskedelmi üzletbe szállítjuk termékeinket.

 

Megbízható cateringet keres? Döntsön a hidegkonyhai ételek rendelése mellett!

hidegkonyhai ételekA finom ételek, vendégváró falatok minden rendezvénynek alapvető részei. A szendvicsek, sütemények, falatkák vagy saláták elkészítés időigényes feladat, amit érdemes egy már a szakmában nevet szerzett catering cég gondjaira bízni. A hidegkonyhai ételek rendelésével hozzánk is fordulhat, ha színvonalas cateringet szeretne biztosítani az ügyfeleinek, illetve a vendégeinek. 

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a vendéglátás területén és fontosnak tartjuk, hogy minden megrendelésünket olyan minőségben készítsük el, mintha csak saját magunknak készítenénk azt.

A hidegkonyhai ételek rendeléséhez nagy választékot biztosítunk attól függően, hogy mit kíván meg az esemény jellege, mit szeretne a vendéglátó az asztalokon látni. A megrendelőink között több tucat kereskedelmi és vendéglátó ipari egység is van, de magánszemélyek megkeresését is örömmel vesszük.

Amennyiben azt szeretné, hogy vendégei finomakat egyenek, rendeljen hidegkonyhai ételeket tőlünk! A megadott elérhetőségeink bármelyikén minden kérdésére válaszolunk!


Kapcsolódó galéria:


««  «  1 2  »  »»
2 oldal, 11 összesen, 10-11

« Vissza az előző oldalra!
Ludwig Hidegkonyha - Magyar