Elérhetőségek

Ludwig Hidegkonyha

9721 Gencsapáti,
Dózsa György utca 89.
Telefon:
+36-94-315-557
Mobil:
+36-20-381-0071
E-mail:
info@ludwighidegkonyha.hu

Parti szervíz

Parti szervíz szolgáltatásunk keretében vállaljuk:

  • családi rendezvények
  • esküvők
  • születésnapok
  • céges és intézményi rendezvények, kávészünetek
  • grill és coctail party-k

vendéglátás részének teljes lebonyolítását.

Igény szerint hideg- vagy meleg konyhai ételek biztosításával, egyedi igények figyelembe vételével előzetes egyeztetés alapján.

  

 

Catering esküvőkre: ne bízza a véletlenre!

cateringet esküvőkreAki szervezett már esküvőt, az tudja, hogy számtalan dologra kell odafigyelni annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen: a helyszín, a ruha, a vendégek, a meghívók, a szállás, és persze az esküvői vacsora kérdése mind egyaránt fontos. Sajnos előfordul, hogy ez utóbbi minősége hagy némi kívánnivalót maga után, ám ez már csak akkor derül ki, amikor a vendégsereg hozzálát az első fogáshoz. Ilyenkor már nincs mit tenni, ám, ha Ön nem szeretne hasonló helyzetbe kerülni, bízza cégünkre az esküvői cateringet!

Mivel komoly tapasztalattal rendelkezünk a különféle rendezvényekkel, így az esküvőkkel kapcsolatban is, bátran állíthatjuk, hogy ha bennünket választ, garantáltan nem okozunk csalódást! A cateringet esküvőkre ugyanolyan odafigyeléssel készítjük elő, mint bármilyen egyéb rendezvényre, sőt, mondhatjuk, hogy ebben az esetben emeljük a tétet, hiszen az ifjú pár nagy napjáról van szó, ahol mindennek tökéletesnek kell lennie!

Amennyiben esküvői cateringhez keres megbízható partnert, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Catering céges eseményekre: válasszon bennünket a karácsonyi partihoz!

Catering Nagyon sok cég már november elején elkezd készülődni az évvégi nagy karácsonyi partira, azért, hogy az eseményen majd minden tökéletes legyen. A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek a felszolgálni kívánt ételek minőségére, mert egy karácsonyi céges eseményről nem hiányozhatnak a valóban finom fogások. Ha Önök is elkezdték szervezni a karácsonyi partit, keressenek bennünket a cateringgel kapcsolatban!

Catering szolgáltatásunk minden olyan elvárásnak megfelel, amik felmerülhetnek a céges eseményekkel kapcsolatban. Nagy hangsúlyt fektetünk az alapanyagokra, a felszolgálásra, garantáljunk, hogy a cateringgel céges eseményeken is százszázalékban elégedett lesz. Bármilyen igényhez tudunk igazodni, bátran szabadjára engedheti a fantáziáját a karácsonyi menüvel kapcsolatban.

Biztosítson Ön is minőségi fogásokat a karácsonyi partin, ehhez pedig válasszon bennünket! Ha kérdései lennének catering szolgáltatásunkkal kapcsolatban, vagy ránk bízná a menüt, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Kapcsolódó galéria:


««  «  1 2  »  »»
2 oldal, 17 összesen, 1-9


« Vissza az előző oldalra!
Ludwig Hidegkonyha - Magyar